Forholdet mellem vejr og energiforbrug er en uendelig cyklus

Forholdet mellem vejr og energiforbrug er en uendelig cyklus. Spidser og fald i temperatur og fugtighed fører til stigninger og fald i energiforbruget (og omkostningerne), som igen svarer til stigninger og fald i drivhusgasemissioner, hvilket yderligere påvirker klimaet. Hvad betyder dette forhold, når det kommer til dit energiforbrug?

Kører med maksimal kapacitet


Temperaturer over 100 og under 40 stresser dit varme- og kølesystem, skubber det til kapacitet, reducerer effektiviteten og dræner energiforsyninger sammen med din pengepung. Ganske enkelt udgør dette mindre bang for din buck med hensyn til komfort. Føj til temperaturproblemer, vind, skydække og nedbør, og sneboldeffekten fortsætter, hvilket yderligere påvirker komfortniveauet, for ikke at nævne din evne til at oplyse indvendige rum. Sammensæt problemerne – og den berørte befolkning – og du har netstamme at starte.

De værste lovovertrædere


Varme
Problemet: Spidser i kviksølv fører til toppe i elforbruget, da kølebehovet stiger med temperaturen. Så meget kan disse krav tegne sig for op til 50 procent af din regning.
Løsningen: Spar energi ved at skifte din AC’s blæserindstilling til “auto” og din termostat til 78 F og 82+, når du forlader dit hjem i længere tid. Eller gør livet lettere ved at opgradere til en programmerbar termostat. Forøg desuden effektiviteten ved at rense eller udskifte luftfilteret hver måned.
Kold


Problemet(erne): Bærbare varmeapparater og båndvarmere er blandt de største kilder til efterspørgsel efter elektricitet i perioder med ekstrem kulde, hvilket belaster din pengepung og elnettet. Vind, is og sne kan også forværre netproblemer og bryde linjer. Priserne på fyringsolie og naturgas topper også i denne periode på grund af øget efterspørgsel.


Løsningen: Opbygning af en lufttæt, ordentligt isoleret struktur og påklædning passende til at starte med, og brug transportable varmeapparater med omtanke. Opvarm kun optagede rum med en bærbar varmelegeme i kombination med at sænke din termostats temperatur for at undgå opvarmning af ledige rum.
Fugtighed


Problemet: Fugt i luften får dig til at føle dig varmere, hvilket får dig til at sænke termostaten i et forsøg på at forblive behagelig. Dette får dit klimaanlæg til at køre længere og øger energiforbruget.
Løsningen: Loftsventilatorer kan hjælpe dig med at føle dig køligere med langt mindre energiforbrug end dit klimaanlæg. De kan også hjælpe med at opretholde vinterkomforten.


Hvad betyder det for miljøet og klimaet?
Det afhænger af energikilden. Stor procent af energiforbruget fra fossile brændstoffer, som frigiver gasser som CO2 til miljøet under skabelsen af ​​energi. Desværre fanger disse gasser varme i atmosfæren. Atmosfæriske drivhusgasser er steget 30 procent alene siden den før-industrielle revolutions æra, og niveauet fortsætter med at stige med energiefterspørgslen. Når niveauerne stiger, stiger effekten på miljøet. Tusinder af forskere er enige om, at de fangede gasser i øjeblikket påvirker klimaet, og vil i stigende grad veje det med tiden. Dette har resulteret i en stigende interesse for renere energiformer, herunder atomkraft, sol, vind og geotermi.

Nicolai

Nicolai

Elektriker og diamantborer - Monterer varmegenvinding og ventilation i hele Storkøbenhavn