Almindelige elektriske problemer i boliger

Har du ignoreret disse almindelige elektriske problemer i dit hjem? Du kan muligvis ordne det selv!

Almindelige elektriske problemer i dit hus: Ufarligt eller farligt?

Løst stikkontakt
Sluk for afbryderen. Dobbelttjek for spænding til stikkontakten (brug en voltmåler eller sæt noget i). Skru dækpladen af, og tilføj udløbsskiver, indtil udløbet flugter med væggen.

Knust lyskontakt
Sluk for afbryderen (lyset slukker, når du vælger den rigtige). Brug en flad skruetrækker til at fjerne frontpladen og et Phillips -hoved til at fjerne lyskontakten. Test de to ledninger, der er forbundet til skruen, for elektricitet. Hvis det er sikkert, skal du frakoble og samle lyskontakten igen.

Enkel kortslutning
Nogle elektriske apparater, f.eks. Hårtørrer, kan ofte udløse eller kortslutte. Nulstil afbryderen. Gentagne forekomster med det samme apparat indikerer, at det er apparatet – ikke det elektriske system. Uden apparatet? En kortslutning i ledninger eller stik skal behandles af en professionel.

Klip eller beskadiget forlængerledning
Tag stikket ud af begge ender. Skær det gamle stik af. Skår forsigtigt og fjern isoleringsjakken. Strip hver tråd med en wire stripper, vrid hver wire stramt for enden. Skru dem i bagsiden af ​​stikket: sort til guld; hvid til sølvskruen; grøn til den grønne skrue. Luk derefter stikket og fastgør ledningerne. skæres i midten? Køb ekstra ender, og vend den beskadigede ledning til to nye.

Farlig
Flimrende eller dæmpende lys
Dette kan være et tegn på en dårlig forbindelse og kan føre til eventuel lysbuedannelse – løse/korroderede forbindelser, der laver intermitterende kontakt, som kan resultere i gnister, overophedning og brand.

Pærer brænder ofte ud
Hvis du oplever hyppige pærer, kan det være mere alvorligt end overforbrug. Du har muligvis en løs forbindelse i stikkontakten eller kredsløbet. Forsænket lys, der ofte fejler? Isolering i nærheden kan forårsage overophedning, og disse armaturer er designet til at lukke af for at forhindre brand.

Dead Outlets
Døde afsætningsmuligheder kan skyldes en udkoblet dårlig forbindelse (og mulig lysbue) eller en udkoblet afbryder på grund af overdreven varmeopbygning, der resulterer i smeltede ledninger eller udtag.

Varme stikkontakter eller kontakter
Medmindre det er en dæmpningsafbryder, er varme stikkontakter et alvorligt sikkerhedsproblem og bør straks behandles af en professionel.

Ofte snubler afbrydere
Normalt et tegn på kredsløbet er overbelastet og bruger for meget elektricitet. Du bør tilføje et kredsløb eller overveje at opgradere din elektriske service.

Elektriske problemer du ikke ved hvad du skal gøre med


Vær ikke en vovehals. At beskæftige sig med elektrisk er ikke som at beskæftige sig med en væg – elektriske problemer kan gi stød! Og selvom gipsvæg let og let kan udskiftes, kan du ikke. Hvis du ikke har de nødvendige værktøjer eller ekspertise til at løse disse almindelige elektriske problemer, så skal du have fat i en dygtig elektriker. Her er nogle lokale som du kan have fat i efter hvor du bor:

Norh Entreprise elektriker Hellerup – Hvis du bor på Østerbro og eller i Hellerup selvfølgelig

Deres elektriker Amager, hvis du bor på Amager. Hvis det er Nordsjælland du bor i og har brug for en elektriker så kan du læse mere her om deres elektriker Nordsjælland.

Nicolai

Nicolai

Elektriker og diamantborer - Monterer varmegenvinding og ventilation i hele Storkøbenhavn